Mahdollisuuksien torin satoa Tampereelta

Jokunen yhteisöeläsmisestä kiinnostunut pysähtyi SKEY:n pöydän eteen juttelemaan, sain mainostettua Hakkerikartanoa siinä sivussa. Kävi pari (puoli-)tuttua Tampereen hacklabistä (5W.fi), kun heille mainitsin osallistumisestani ircissä. Yksi ilmeisesti yhteisökylän perustamisesta kiinnostunut saa meidän yhteystiedot, toivottavasti löytää lukemaan tämän 🙂

Hyvin otollisia kohtaamisia tapahtui myös muiden pöydänpitäjien kanssa. Mainitsin broadforkista ym. Gaijan:n (ekokylä) edustajille ja Meirän Pellon osuuskunnan viljelijälle. Ja ennen kaikkea keskustelin TEP:in ja Huussi Ry:n kanssa yhteistyöstä. Menen rakentamaan mahdollisesti Porvooseen 7.7 aurinkokeitintä, ja joskus johonkin ehkä kuivakäymälää, jollaiset kyllä mitä varmimmin Hakkerikartanoonkin tulevat. TEP:ille esittelin OSE:tä ja mainostin taitojani mm. suunnittelun ja metallin muovaamisen saralla, kuten käymäläseuralle myös. Mainitsin myös, että Hakkerikartanon tiluksia voisi toivottavasti hyödyntää koerakentamiseen ja kurssipaikkana ym.

Ikävä kyllä, kuvia ei tullut otettua, taaskaan 🙂

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s